Menu

Administrativ
CERERI FĂRĂ PROBLEME

Beneficiarii ajutoarelor de încălzire din Rm Sărat s-au conformat condiţiilor impuse de lege pentru a primi banii de la stat! Dovadă că, până în prezent, Serviciul de Asistenţă Socială nu a respins nici un dosar pentru acordarea acestui sprijin. Cei care vor să beneficieze de subvenţii sunt sfătuiţi să nu mai meargă la FISC pentru adeverinţă de venit, pentru că din acest an verificarea se face în sistem centralizat.

Perioada de primire a cererilor pentru ajutoarele de incalzire a locuintei este in plina desfasurare.  Conditiile pentru acordarea sprijinului financiar au ramas aceleasi ca in ultimii patru ani, insa chiar si asa in unele situatii mai apar probleme, dar nu foarte grave. La Rm Sarat, Serviciul Public de Asistenta Sociala nu a respins pana in prezent nici un dosar pentru acordarea acestui ajutorului de incalzire a locuintei.

Cei care vor sa depuna dosar pentru ajutorul de incalzire sunt sfatuiti sa nu mai mearga la FISC pentru adeverinta de venit, intrucat verificarea se face in sistem centralizat. Cei care doresc sa beneficieze in aceasta iarna de ajutor pentru incalzirea locuintei trebuie sa stie ca primesc subventie doar daca venitul net maxim pe membru de familie nu depăşeste suma de 615 lei – pentru gaze şi lemne şi 786 lei – pentru energie termică. În funcţie de venitul solicitantului, statul va compensa valoarea facturii la căldură cu procente cuprinse între 5 şi 90.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>