Menu

Social
PĂRINȚI REVOLTAȚI

vlcsnap-2015-01-27-13h29m52s181Revoltă in localitatea buzoiana Smeeni dupa ce zeci de parintii au aflat că micuţii lor din clasele Școlii gimnaziale ar putea fi repartizaţi în clădiri din alte sate. Parintii l-au abordat pe primarul localităţii, pentru a-i solicita lămuriri. Ei au primit asigurari că niciun copil nu va fi mutat fără o consultare prealabilă a părinţilor.

Zvonul că elevii de la ciclul primar din Smeeni vor fi „împrăştiaţi”, începând cu semestrul II, prin alte clădiri din satele Sălcioara, Moisica, Bălaia sau chiar într-o sală a Căminul cultural i-a revoltat pe zeci de parinti din localitate. Motivul reorganizării ar fi fi impus de schimbarile de la şcoala principală, unde procesul didactic ar urma să se desfăşoare doar într-un singur schimb, dimineaţa. Extrem de furioşi, în jur de 30 de părinţi ai copiilor care ar urma să plece în alte sate i-au cerut socoteala primarului comunei. Primarul din Smeeni a încercat să-i liniştească pe părinți. El considera ca totul a fost o dezinformare şi că intenţiile administraţiei locale vizeaza doar renovarea grădiniţei şi a câtorva săli de acolo.

Primarul a recunoscut că, pe viitor, doreşte ca Şcoala Gimnazială să funcţioneze într-un singur schimb. El le-a garantat insa celor prezenţi că orice iniţiativă va fi decisă numai după consultarea părinţilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>