Menu

Social
7 NOI PUNCTE DE LUCRU

Compania de Apă Buzău va deschide 7 noi puncte de lucru, în mai multe zone din județ. Conducerea operatorului regional de apă a anunțat că nu se vor face angajări pentru noile puncte de lucru, fiind folosit pentru deservirea acestora personal deja existent în organigrama societății.

Noile puncte de lucru ale Companiei de apă vor fi amenajate în localitățile Măgura, Ciuta, Năeni, Fințești, Cozieni, Padina și Calvini. Decizia a fost luată în ședința Adunarii Generale a Actionarilor Companiei de Apă Buzău, care a avut loc la începutul săptămânii. Personalul care va asigura funcționarea  noilor puncte de lucru este cel care a deservit până acum rețeaua de apă și serviciul de furnizare a acestuia în cele șapte localități. În caz de nevoie, vor fi detașați temoparar angajați ai companiei de la alte puncte de lucru.

Amenajarea noilor puncte de lucru se va realiza încpând cu anul viitor, costurile aferente fiind incluse în bugetul companiei pe anul 2018. Tot în cadrul ședinței Adunarii Generale a Actionarilor Companiei de Apă Buzău s-a mai hotărât inventarierea tuturor activelor pe care compania le deține în cele șapte localități unde vor apărea noile puncte de lucru.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>