Menu

Justiție
ÎN JUSTIȚIE, PENTRU CURĂȚENIE

Premieră în justiţia constănţeană: un localnic a avut câştig de cauză în faţa instanţei care a obligat Primăria din oraş să-i facă curat la el în cartier. Revoltat pe mizeria din cartier, bărbatul a venit de câteva ori în şedinţele de Consiliu Local, a cerut şi audienţe la primar însă n-a reuşit să rezolve nimic. În cele din urmă a ales calea judecăţii şi a câştigat.

Cartierul in care locuieste Radu Florian este situat la marginea Constantei, de-a lungul caii ferate care duce catre statiunile din sudul Litoralului. Pare uitat de lume dar si de municipalitate, astfel incat aici, incet-incet s-a instalat intai salbaticia naturii si apoi mizeria aruncata de oameni. Radu Florian a fost singurul locatar din cartier care s-a revoltat si a decis ca sa faca ceva. A mers in sedintele de ConsiliulLocal si si-a expus necazul sperand ca municipalitatea va initia igienizarea zonei. A cerut si o audienta la primar,  ca sa-si expuna problema localnicilor din Cartier. N-a reusit nici intr-o parte, nici in cealalta.

Si ceilalti localnici sunt suparati, insa  n-au fost atat de radicali,  incat sa initieze vreun demers. Acum instanța i-a dat câștig de cauză lui Radu Florian în lupta pe care a dus-o împotriva municipalității. Judecatoria l-a obligat pe primarul Constanței să inițieze demersurile necesare în vederea igienizării zonei cuprinse între pasarela pietonală de-a lungul căii ferate până la marginea orasului, inclusiv a rigolelor de scurgere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>