Menu

Social
AJUTOR DE LA AUTORITĂȚI

Au rămas pe drumuri, în prag de iarnă, dar nu au fost uitaţi. Este cazul a doi soţi şi a celor 4 copii ai lor din localitatea buzoiană Fântânele, comuna Mărgaritesti, a căror casă a fost mistuită de un incendiu la sfârşitul lunii trecute. Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău a dispus alocarea sumei de 10.000 de lei din fondul de urgenţă al judeţului pentru ajutorarea familiei din Mărgăritești, iar banii au fost deja viraţi. Autorităţile îi îndeamnă pe toţi cei cu suflet mare să vină în sprijinul acestor oameni şi să facă donaţii pentru că cei patru copiii ai familiei să poată locui într-o casă nouă de sărbători.

In prag de iarna, familia Alexe, din satul Fantanele, din comuna buzoiana Margaritesti a ramas pe drumuri, dupa ce casa i-a luat foc. Incendiul s-a produs la sfarsitul lunii trecute, iar parintii impreuna cu cei patru copii, cu varste cuprinse intre 1 si 6 ani, au fost nevoiti sa se adaposteasca in casa parohiala din sat. Senzibilizati de drama celor 6 membri ai familiei, multi oameni de bine le-au sarit în ajutor. Lor li s-a alaturat si presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, care a dispus alocarea unei sume din fondul de urgență al județului. Banii au intrat deja in contul familiei, urmand ca ei să acopere manopera pentru zidirea casei. Presedintele Consiliului Judetean Buzau ii indeamna pe toti cei cu suflet mare sa vina in sprijinul acestor oameni si sa faca donatii pentru ca familia cu cei patru copiii sa poata locui intr-o casa noua de sarbatori.

In ajutorul familiei Alexe au venit si alte persoane publice din Buzau. Secretarul de stat George Sava a donat BCA-ul și adezivul, în timp ce consilierul județean Marian Bârlă i-a cooptat pe alti doi alesi, Ion Barbu și Iulian Nicoare, toți trei contribuind cu sume de bani sau cu executarea unor manopere. Primul care si-a aratat dorinta de a-i ajuta pe acesti oameni napastuiti de soarta a fost militarul Dan Nadoleanu, care a asistat la incendiu in care a fost distrusa casa familiei Alexe. Tanarul a demarat o campanie de strangere de fonduri și materiale de construcție, iar cel mai probabil pana la sarbatori familia din Margaritesti se va muta intr-o noua locuinta. Toti cei care vor sa ajute familia ramasa pe drumuri, pot face donatii in contul RO 61BTRL 0100 1205 R117 63 XX al Asociatiei ,,Camaradul Generos,, deschis la Banca Transilvania, sucursala Buzau, cu specificatia ,,Ajutor pentru familia Alexe Fanel, din comuna Margaritesti, judetul Buzau,,.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>