Menu

Sport
ÎNCĂ UN PAS SPRE PRIMĂVARĂ

FCSB continuă marşul triumfal în Europa League. Vicecampionii României au câştigat şi în deplasarea cu Hapoel Be’er Sheva şi au maximum de puncte în Grupa G, după prima serie de întâlniri.

Marcator cu Lugano, Constantin Budescu putea deschide scorul şi în Israel. A avut o ocazie uriaşă încă din minutul doi, dar mingea a trecut milimetric pe lângă poarta adversă. Răspunsul gazdelor a venit prin Melikson, care l-a învins pe Niţă. Roş-albaştrii au avut noroc, deoarece golul nu a fost validat pe motiv de ofsaid. Un fost jucător al lui U Cluj, nigerianul Tony, a fost aproape să o ducă pe Hapoel la conducere, dar Niţă a avut o intervenţie de zile mari. Portarul lui FCSB a avut un reflex uluitor şi în faţa lui Einbinder. A fost momentul în care Nicolae Dică a mutat decisiv. L-a introdus pe Gnohere, iar francezul a marcat după doar 22 de secunde, la capătul unei faze de senzaţie creata de Teixeira.

Cinci minute mai târziu vârful roş-albaştrilor a reuşit dubla, din centrarea lui Budescu. Israelienii nu au renunţat la luptă şi au redus din diferenţă cu trei minute înainte de final, prin Cuenca. La următorul atac, Hapoel putea primi penalty, la henţul lui Planic. Olandezul Kevin Blom a lăsat jocul să continue şi FCSB a câştigat cu 2 -1.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>