Menu

Social
DOSARE SOLUTIONATE

vlcsnap-2015-01-27-14h03m36s195Fie ca vor dreptate, fie ca se lovesc de tot mai multe necazuri, romanii iau cu asalt salile de judecata. O arata cele 43.000 de dosare inregistrate la Judecatoria Buzau numai anul trecut. Asa se face ca fiecare magistrat a avut de solutionat peste 1.600. Cu toate acestea, Judecatoria Buzau a inregistrat cel mai bun procent de solutionare a dosarelor din ultimii sapte ani.

In 2014, judecatorii buzoieni au avut pe rol peste 43.000 de dosare. Peste 90 la suta din cauzele aflate in atentia magistratilor au fost si rezolvate. Asa se face ca Judecatoria Buzau a inregistrat cel mai bun procent de solutionare a dosarelor din ultimii sapte ani. 2014 a fost primul an in care Judecatoria Buzau a functionat cu organigrama completa de magistrati. In anii trecuti, institutia buzoiana a fost nevoita sa se descurce cu doar 16 judecatori.

Judecatoria Buzau functioneaza in cladirea Tribunalului, promisiunea unui sediu nou ramanand deocamdata doar pe hartie. De la finele anului 2013, Judecatoria Buzau este condusa de judecatorul Adriana Nicolae.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>