Menu

Social
CATEDRALĂ, PRĂDATĂ DE HOȚI

Catedrala Arhiepiscopală din Buzău, situată chiar în centrul oraşului, în aproapierea sediului IPJ Buzău, a fost spartă de hoţi în noaptea de sâmbătă spre duminică, slujba de duminică dimineaţă fiind anulată. Poliţiştii din Buzău au întocmit dosar penal pentru furt calificat în acest caz şi fac cercetări pentru a-i prinde pe cei care au intrat în biserica din care ar fi furat bani, dar ar fi provocat şi stricăciuni.

Catedrala arhiepiscopală din Buzău, aflată în centrul orasului, la câteva sute de metri de sediul Poliției județene, a fost vizitată de hoți în acest weekend. Potrivit reprezentanţilor Politiei, spargerea a fost semnalată duminică dimineaţă, în jurul orei 6.30. Suma furată din Catedrală nu este mai mare de o mie de lei – susțin surse din anchetă, însă hoții au provocat și stricăciuni. Hoții au furat atât din cutia milei, dar au spart și magazinul cu lumânări și obiecte bisericești, aflat în incinta lăcașului de cult.

Catedrala Arhiepscopală este păzită de agenţii unei firme private, dar doar pe timpul zilei. Totodată, Catedrala este dotată și cu sistem de alarmă, care însă probabil că a fost anihilat de către hoți.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>