Menu

Sport
RECORD DE GOLURI

FCSB a făcut spectacol duminică seară pe Arena Națională. Veniți la București cu o echipă decimată de accidentări și cu o mulțime de probleme financiare pe cap, timișorenii i-au lăsat pe Gnohere, Coman, Larie și Tănase să se distreze pe seama lor! Steliștii au marcat 7 goluri după o pauză de peste 24 de ani, performanță care în anii 80 devenise aproape obișnuință.

Au trecut 13 ani de la ultimul meci în care roș-albaștrii reușeau să puncteze de cel puțin 7 ori într-un meci: în aprilie 2014, victimă a fost tot Timișoara, care a luat 8 goluri de la steliști. Dintre toate meciurile pe care Steaua le-a jucat în întreaga istorie de 70 de ani a clubului, au mai fost doar alte 4 partide pe care echipa bucuresteana le-a câștigat cu același scor ca duminică seară, 7-0. Prima a fost în 1951, tot împotriva unei echipe din Timișoara, Locomotiva! Au urmat umilințe identice pentru UTA, Baia Mare și U Cluj. Meciul de referință din istoria roș-albastră s-a înregistrat, insă, în decembrie 1988.

Atunci, Hagi a marcat cinci goluri spectaculoase într-o partidă câștigată cu 11-0 în fața celor de la Corvinul Hunedoara. În acel meci, Lăcătuș și Rotariu au reușit fiecare câte o „dublă”, Tudorel Stoica și Pițurcă trecându-se și ei pe tabelă. Scorul a rămas și-acum în picioare ca recordul all-time!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>