Menu

Social
RESTRICȚII PE POD

Soferii si navetistii care trec pe podul de la Maracineni, de peste raul Buzau, care face legatura intre Bucuresti si Moldova, trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare in urmatorul an de zile.

În curând, circulaţia rutieră se va restricţiona pe pod, până în martie 2018, pe unul dintre sensuri. Din martie 2018, timp de 8 luni, celălalt sens de mers pe podul Mărăcineni se va închide complet pentru reparaţii capitale.

Prefectul judeţului Buzău a solicitat conducerii Secţiei de Drumuri Naţionale să asigure în cel mai scurt timp posibil presemnalizarea şi semnalizarea corespunzătoare a zonei, pentru evitarea incidentelor nedorite şi asigurarea fluenţei circulaţiei rutiere, iar reprezentanţilor IPJ Buzău să pună la dispoziţie echipaje ale Servicului Rutier pentru dirijarea traficului pe durata derulării proiectului.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>