Menu

Sport
REZULTATE EXCELENTE

vlcsnap-2015-01-27-14h27m43s69Rezultate bune obtinute de atletii buzoieni la Primul Grand Prix de sală al sezonului, destinat seniorilor, tineretului și juniorilor 1. La competitia organizata, în weekend, in sala de atletism din Bacău, Buzăul a fost reprezentat de doi atleți: Marina Baboi și Alexandru Codreanu. Marina Baboi s-a clasat pe locul 2 la proba de 60 de metri plat iar Alexandru Codreanu a terminat pe locul 5 la proba masculină de 60 de metri plat.

Rezultate bune pentru atletismul buzoian la prima etapă a Campionatului Național de sală, eveniment desfășurat în weekend, în sala de atletism din municipiul Bacău. Printre sutele de atleți care au reprezentat 51 de cluburi din țară, la competiție au participat doi sportivi buzoieni: Marina Baboi, în vârstă de 15 ani, și Alexandru Codreanu, în vârstă de 20 de ani , ambii concuremți in proba de 60 de metri plat.
Marina Andreea Baboi, sportivă legitimată la CSS Buzău, a terminat pe locul 2 finala senioarelor la proba feminină de 60 de metri plat. Rezultatul este unul de excepție, în condițiile în care buzoianca în vârstă de doar 15 ani, a concurat cu atlete ajunse la maturitate sportivă.
La rândul său, Alexandru Codreanu, sportiv legitimat la CSM Buzău, a concurat la proba seniorilor la 60 de metri plat. Atletul a terminat concursul pe poziția a cincea, o clasare meritorie în condițiile în care Codreanu a concurat cu atleți mult mai experimentați.

În acest weekend, sala de atletism din cadrul complexului „Lia Manoliu” din Capitală va găzdui etapa a doua a Campionatului Național de atletism în sală, pentru seniori, tineret și juniori 1, eveniment la care vor lua parte și cei doi atleți buzoieni, Marina Baboi și Alexandru Codreanu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>