Menu

Social
ÎNCĂ O CAMPANIE

Sterilizarea este o măsură necesară pentru reducerea numărului de maidanezi de pe străzi. O spun şi reprezentanţii asociaţiei de protecţia animalelor ,,Câini Fericiţi,, din Rm. Sărat, care în parteneriat cu Primăria, vor desfăşura o nouă campanie de sterilizare a câinilor şi pisicilor. Cetăţenii sunt îndemnaţi să se programeze pentru sterilizarea animalelor, medicii veterinari urmând să facă operaţii chiar weekend-ul acesta.

In ultimii sase ani, asociatia de protectia animalelor ,,Caini Fericiti,, in parteneriat cu Primaria Rm. Sarat,, a desfasurat campanii de sterilizare, in care au fost operati peste 1.500 de caini atat de pe strazi, cat si din gospodariile oamenilor. Cea de-a doua campanie din acest an va fi organizata in zilele de 28-29 octombrie, perioada in care cetatenii isi vor putea steriliza gratuit cainii si pisicile. Oamenii care locuiesc la curte sunt indemnati sa fie responsabili si sa spuna stop inmultirii cainilor nedoriti. Pentru a-si steriliza animalele gratuit acestia trebuie doar sa ia legatura cu reprezentantii asociatiei ,,Cainii Fericiti,, sau cu cei ai serviciului de ecarisaj.

 Fondurile asociatiei acopera aproximativ 90 de operatii si sunt asigurate de o fundatie din Olanda.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>