Menu

Social
DESCINDERI LA PROXENETI

vlcsnap-2015-01-27-18h50m14s138Descinderi astazi la locuintele mai multor proxeneti din Buzau si Botosani. Gruparea de infractori cautata de politisti este formata din 4 barbati cu varste cuprinse intre 30 si 36 de ani. Potrivit anchetatorilor, acestia racolau tinere din Romania carora le promiteau locuri de munca in cluburi de agrement din Marea Britanie.

Cei patru barbati, 3 buzoieni si un botosanean au apelat la o metoda arhicunoscuta printre proxeneti: “lover boy”. Acestia racolau tinere din Romania de care, chipurile, se indragosteau, si le promiteau locuri de munca in cluburi de agrement din Marea Britanie. Odata ajunse acolo, fetele erau obligate sa se prostitueze.

Poliţiştii au efectuat astazi şapte percheziţii la locuinţele celor patru membri ai grupării. Oamenii legii au constatat ca afacerea a fost una foarte profitabila. Membrii gruparii au obtinut din traficarea tinerelor 65 de mii de lire sterline. Infractorii sunt cercetati acum pentru proxenetism.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>