Menu

Social
FASOLE ȘI FANFARĂ

Sute de persoane au poftit, ieri, de Ziua Armatei, la o porţie de fasole gătită în stil cazon şi oferită în premieră de Garnizoana Buzău. Ospăţul buzoienilor a fost acompaniat de Fanfara Militară. La lăsarea serii, zeci de militari au mers în pas de defilare, cu torţele aprinse, pe cele mai importante bulevarde din oraşul Buzău.

Sute de buzoieni s-au strâns, ieri, de Ziua Armatei Române, în centrul orașului Buzău, pentru a gusta din fasolea cu ciolan gătită în stil cazon de catre bucatarii Diviziei 2 Infanterie „Getica”. Organizatorii au adus în centrul orașului mai multe mese pentru ca oamenii să poată gusta mâncarea caldă. Fasolea ostășească servită în caserole a fost pe gustul tuturor.

Opatul buzoienilor a fost acompaniat, pana la lasarea serii, de Fanfara Militara. La final, militarii din Garnizoana Buzău s-au retras cu torțe aprinse către cazarmă, pe cele mai cunoscute bulevarde din oraș.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>