Menu

Social
PERICOL ELIMINAT

Incendiu violent în vecinătatea rafinăriei Brazi, din Prahova. Două utilaje aflate în faţa unei hale, în care se vopseau schele metalice, a luat foc. Incendiul s-a extins rapid şi pe faţada imobilului. O aerotermă pare să fi fost motivul de la care a pornit vălvătaia. Dacă nu interveneau rapid pompierii, totul se putea sfârşi tragic. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

A fost o interventie contracronometru la o hala de sablare si aplicare vopsea pe schele metalice, din comuna prahoveana Brazi. Incendiu s-a produs in apropierea rafinariei din zona. Initial flacarile au cuprins doua utilaje parcate in fata cladirii. Doar cateva momente au fost de ajuns ca valvataia sa cuprinda si hala, care ardea violent.

Pe langa cele 4 autospeciale ale ISU Prahova si ajutate de alte doua ale serviciului privat de stingere a incendiilor, salvatorii au mai adus doua autoscari mecanice, si una pentru asigurarea iluminatului, pentru a razbi in lupta cu focul. Dupa aproximativ doua ore pompierii au reusit sa lichideze incendiul si sa indeparteze pericolul. Cu totii au rasuflat usurati. Dupa ce au stins focul si au evaluat pagubele, salvatorii au descoperit si cauza probabila, de la care a pornit incendiu. O aeroterma lasata peste noapte in priza, pare sa fi produs nenorocirea.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>