Menu

Sport
VICTORIE LA SCOR

Victorie lejeră pentru handbalistele de la Sport Club Municipal Gloria Buzău în fața Științei Bacău, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a ligii a doua de handbal feminin. Elevele lui Romeo Ilie au câștigat, joi seară, în Sala sporturilor, cu scorul de 42 –17, după un meci dominat copios de către buzoience.

Handbalistele de la SCM Gloria Buzău au reușit o nouă victorie clară în campionat. Joi după-amiază, în Sala Sporturilor, în meciul care a deschis etapa a 8-a a Diviziei A, formația buzoiană a învins fără emoții gruparea Știința Bacău. Elevele lui Romeo Ilie s-au impus cu scorul de 42-17, rezultat care, de altfel, arată modul în care s-au desfșurat „ostilitățile” în cele 60 de minute de joc. Echipa de handbal a orașului Buzău a trecut temporar pe primul loc în seria I, cu 21 de puncte, la 3 puncte distanță de Neptun Constanţa şi HCF Piatra Neamţ, echipe însă care se întâlnesc în meci direct sâmbătă, de la ora 14.00, în Sala Sporturilor din Constanța.

Următorul meci al echipei buzoiene, în etapa a 10-a, este programat sâmbăta viitoare, în Capitală, adversar fiind Handbal Club Dinamo București.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>