Menu

Social
RABLE RIDICATE

Veste proastă pentru buzoienii care îşi uită cu lunile sau cu anii maşinile pe străzile oraşului. Toate autovehiculelele staţionate neregulamentar pe domeniul public vor fi ridicate în perioada următoare. Poliţiştii locali din Buzău precizează că, numai în această săptămâna, au fost ridicate trei astfel de vehicule iar acţiunea va continua.

Societatea Urbis Serv Buzau a achiziţionat un utilaj specializat pentru ridicarea autovehiculelor abandonate pe domeniul public sau cu proprietar neidentificat, iar din această săptămână a fost pus şi la treabă. Până acum, au fost ridicate trei astfel de vehicule.

În urma controalelor desfăşurate în teren sau la sesizarea cetăţenilor, politiştii locali au identificat, în cursul anului 2017, 177 vehicule fără proprietar sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al municipiului. În urma somaţiilor primite din partea Poliţiei Locale, 142 de proprietari de vehicule s-au conformat şi şi-au ridicat maşinile de pe domeniul public. In cazul celor care nu au dat curs somaţiilor, urmează ca vehiculele fără stăpân sau abandonate, precum şi bunurile aflate în interiorul acestora să fie inventariate, ridicate, transportate şi depozitate, în locurile special amenajate de la sediul societăţii Urbis Serv.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>