Menu

Social
SOLIDARI, ÎN STRADĂ

Românii  au ieșit aseară în stradă în București și în mai multe orașe ale țării.  Proiectul de modificare a Legilor Justiției, introdus de Tudorel Toader  în Parlament este documentul care a stârnit nemulțumirea românilor. Dacă în capitală și în orașele mari numărul celor care au ieșit în stradă a fost de ordinul miilor, la Constanța și Brăila doar câteva zeci de persoane au reușit să se strângă în fața Prefecturii.

La Constanţa, circa 300 de persoane s-au aflat în faţa Prefecturii, unde au afişat  mai multe mesaje :  „Constanța contează. Țara n-a votat hoția! Voi nu sunteți România!”, „Dragnea ești un infractor” sau „Vrem justiție independentă”. Protestatarii au plecat apoi în marş, până la sediul PSD Constanţa, după care au revenit la Prefectură, unde manifestarea s-a încheiat cu intonarea imnului.

Protestele organizate aseara nu au reusit sa scoata in strada decat aproximativ 50 de braileni. O parte au aprins lumanari in memoria celor care si au pierdut viata in Colectiv in vreme ce restul au protestat la adresa guvernantilor si a situatiei in care se gaseste tara. Participantii la protest s-au aratat dezamagiti de numarul mic de braileni care au fost prezenti, avand in vedere ca in restul tarii numarul protestatarilor a fost, in total, la nivelul zecilor de mii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>