Menu

Social
SCORMONITORI AMENDAȚI

Polițiștii locali din Buzău le-au declarat război vânătorilor de PET-uri sau alte deșeuri reciclabile din tomberoane. Mai mulți agenţi au descins luni dimineaţa la platformele de gunoi din oraş, pentru a-i prinde în flagrant pe cei care caută prin gunoaie. Acţiunea s-a soldat cu amenzi usturătoare pentru cei prinşi cu mâna în tomberoane şi confiscarea cărucioarelor.

O hotărâre a Consiliului Local Buzau, intrată în vigoare la 1 noiembrie, interzice printre altele colectarea şi ridicarea de către persoane neautorizate a deşeurilor de orice natură depozitate la platformele de gunoi. Astfel, persoanele care adună PET-uri din tomberoane pentru a le valorifica la centrele de colectare au devenit peste noapte contravenienţi. Poliţia Locală a pornit luni în căutarea lor, alături de reprezentanți ai societății de salubritate a orasului. În urma raziei la platformele de gunoi, poliţiştii locali au sancţionat şapte persoane care transportau cu căruciuore deşeuri sustrase de la platformele de colectare a gunoiului menajer.  Cei şapte buzoieni prinşi cu mâinile în tomberoane au primit câte 400 de lei amendă.

Aceeaşi hotărâre de consiliu local, intrată în vigoare la 1 noiembrie, interzice accesul şi deplasarea vehiculelor cu tracţiune animala pe strazile orasului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>