Menu

Sport
TENISMEN PE PODIUM

vlcsnap-2015-01-28-14h02m06s1Inca o performanta pentru cel mai talentat tenismen junior al Clubului Sportiv Municipal Buzau. Bogdan Poteraș a reușit să termine pe locul 3 turneul național Top 12, rezervat juniorilor III, eveniment care a avut loc în weekend în Sala sporturilor din Bistrița. Din păcate, ceilalți sportivi buzoieni prezenți la competiție au avut rezultate sub așteptări.

În weekend, Sala sporturilor din municipiul Bistrița a găzduit competiția națională de tenis de masă Top 12 dedicat juniorilor III. Printre sportivii care au reprezentat cluburi din toată țara, au luat parte la competiție și patru tensmeni de la Clubul Sportiv Municipal Buzău. Este vorba de Bogdan Poteraș, Eduard Ionescu, Adina Bălan și Iulia Săpungiu. La finalul turneului masculin, Bogdan Poteraş, s-a clasat pe locul 3. Sportivul buzoian a încheiat competiţia după Silviu Tomică, de la Spartac Bucureşti, şi Bogdan Iacob, de la Pristavu Câmpulung. Foarte aproape de podium s-a clasat şi Eduard Ionescu, care a terminat concursul băieților pe poziţia a cincea.

Dacă rezultatele buzoienilor au fost satisfăcătoare, la turneul feminin, reprezentantele CSM Buzău au avut evoluții mult sub așteptări: cele două tenismene au încheiat competiția feminină pe ultimele două locuri. Astfel, Adina Bălan s-a clasat pe locul 11, în timp ce Iulia Săpungiu a terminat pe 12. Turneul fetelor a fost câştigat de Elena Zaharia, de la Farul Constanţa, iar pe locul 2 s-a clasat Camelia Mitrofan, de la LPS Constanța.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>