Menu

Sport
VICTORIE CU EMOȚII

O nouă victorie pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău în liga a doua la handbal feminin. Formația buzoiană a învins cu mari emoții, în deplasare, echipa feminină a clubului Dinamo București, cu scorul de 29-28. Elevele lui Romeo Ilie au obținut a opta victorie din tot atâtea meciuri.

Așa cum era de așteptat, SCM Gloria Buzău a avut un meci foarte greu sâmbătă după-amiază, în Sala „Elite” din Capitală, împotriva formației Dinamo Bucureşti. Una dintre cele două protagoniste ale sezonului trecut, aflată acum în reconstrucţie, echipa bucureşteană a controlat prima repriză, pe care a încheiat-o în avantaj, 15-12. Jucătoarele lui Romeo Ilie şi-au revenit însă după pauză, când au şi trecut la conducere. SCM Gloria s-a desprins în final, deşi gazdele s-au apropiat ameninţător. Buzoiencele au ştiut totusi să gestioneze foarte bine ultimele minute, pentru a 8-a victorie din tot atâtea partide. Formația buzoiană ocupă primul loc în campionat, la egalitate de puncte cu CSU Neptun Constanța.

În următoarea etapă, sâmbătă, se anunță un meci relativ uşor pentru echipa buzoiană, care o va întâlni în Sala Sporturilor, pe Spartac Bucureşti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>