Menu

Sport
VICTORIE “GROZAVĂ”

Mircea Lucescu a plecat învins din Gruia. România a câştigat amicalul cu Turcia, scor 2-0, iar Gicu Grozav a fost omul meciului, prin „dubla” pe care a marcat-o.

Jucător chiar în Turcia, Grozav a purtat tricoul cu numărul 10 şi a deschis scorul în finalul primei reprize, la capătul unui contraatac început de la o recuperare în jumătatea adversă. Al doilea gol al fotbalistului de 27 de ani a venit în minutul 69, la capătul unei acţiuni splendide, la care au mai participat Budescu şi Pintilii. Astfel, Grozav a reuşit prima „dublă” în tricoul României şi a ajuns la 3 goluri marcate contra Turciei, din totalul de 5 pentru „tricolori”. Echipa lui Lucescu a fost pericoloasă pe final, dar Under nu l-a putut învinge din apropiere pe debutantul Florin Niţă, în minutul 77, iar Tosun a ratat incredibil dintr-un metru, în ultimele minute. În prelungiri, Denis Alibec a ratat la rândul lui, de două ori la aceeaşi fază, iar România – Turcia s-a terminat 2-0.

Pentru „tricolorii” lui Cosmin Contra urmează ultimul mecil al anului, marţi, pe Arena Naţională, cu Olanda.

 

 

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>