Menu

Social
LA PROTEST, PE PLOAIE

Nu au ţinut cont de ploaia rece de toamnă şi au ieşit pe străzi ca să protesteze. 500 de ploieşteni, membri de sindicat sau oameni care cred că noile măsuri fiscale îi vor afecta prin diminuarea veniturilor au pichetat aseară sediul prefecturii din Ploieşti. Aceştia au plecat într-un marș de la gara de sud şi au ajuns în centru unde au protestat paşnic. Oamenii sunt supăraţi că guvernanţii nu au ţinut cont de ei şi că i-au transformat în cobai sociali.

Însoţiţi de jandarmi şi in  zgomot de vuvuzele, protestatarii au început să strige abia când au ajuns în faţa Palatului Administrativ. În stradă au ieşit membri ai Blocului Naţional Sindical, dar şi ai sindicatului liber al transportatorilor profesionisti din Ploieşti. Ei au purtat pancarte pe care stătea scris-„Românul n-a stat in genunchi niciodata decât in fata lui Dumnezeu!” sau „Cine nu se trezeşte azi degeaba se va plânge mâine”.

Sindicaliştii societătii de transport local din Ploiesti au venit si ei cu nemulţumirile lor. Protestele BNS vor continua în fiecare zi în alt oraş şi vor culmina cu un miting de proporţii în capitală.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>