Menu

Social
OFERTE DE SĂRBĂTORI

Cine își permite plece în vacanță de sărbători, are de unde alege. Agențiile de turism din Rm Sărat sunt pregătite cu oferte pe câte de diverse și tentante, atât de Crăciun, cât și de Anul Nou. Clienți sunt însă puțini pentru oamenii simpli preferă și petreacă sărbătorile de iarnă acasă.

Dupa un sezon estival destul de modest, agentiile de turism si-au pus toata nadejdea in sfarsitul de an. Asa ca au pus la bataie oferte extrem de tentante, atat in tara cat si in  strainatate. Pentru Craciun cele mai multe destinatii vizeaza statiunile romanesti, in special cele de pe Valea Prahovei , Bucovinsa, dar si cele din strainate.

De Revelion multe oferte se adreseaza celor care vor sa-si petreaca noaptea dintre ani intr-o tara straina. Ei pot alege tari ca Grecia, Croaţia, Austria iar ca nouatate anul acesta Iordania. In pachetele turistice de sarbatori sunt incluse cazarea si transportul, dar si mesele festive de Craciun si Revelion.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>