Menu

Social
ÎN CAMPANIA “ALEGE OAIA”

Campania care încurajează consumul de carne de oaie a ajuns și la Ploieşti, unde iniţiatorul proiectului, ministrul Petre Daea, a fost primit cu ansambluri folclorice, cârnaţi de Pleşcoi sfârâind pe grătar, dar şi cu plăcintă de dovleac, pe care a oferit-o presei, să se mai îndulcească. Ciobanii i-au cerut ajutorul pentru că urşii au devenit agresivi, iar Daea le-a promis că problema se va rezolva-nu poţi alege animalul în favoarea omului, deci să-i împuscăm!

După ce s-a pozat cu simpatizanţii, a pupat în stânga şi în dreapta obraji şi mâini, a ascultat cu lacrimi în ochi muzică populară şi s-a prins în horă, ministrul Daea a făcut o vizită şi în piaţa centrală din Ploieşti. 40 de lei kilogramul de şorici nu e un preţ pe placul ministrului. Crescătorii de oi s-au plâns de subvenţii puţine şi întârziate, dar şi de urşii care le atacă stânele. Aici însă, lucrurile sunt clare. Ministrul agriculturii a spus ca nu trebuie sa alegem intre om si animal si ca in primul rand trebuie protejat omul.

Campania Alege Oaia va continua şi în alte oraşe ale ţării.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>