Menu

Social
MORT PE STRADĂ

Și-a găsit sfârșitul pe stradă, acolo unde își și ducea traiul mare parte din timp. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani din Rm Sărat care a fost găsit mort vineri seară pe o stradă din oraș. Ajunși la fată locului, polițiștii locali au anunțat ambulanța, dar din păcate a fost prea târziu.

Barbatul de 48 de ani din Rm Sarat isi ducea veacul pe strazi de ani buni. Zilnic aduna PET-uri pe care apoi le vindea pentru a-si cumpara bautura. Vineri seara, el a fost gasit prabusit pe o strada de niste trecatori care au anuntat Politia Locala. Ajunsi la fata locului, agentii locali au chemat ambulanta, dar, din pacate, manevrele de resuscitare nu au avut efectul scontat.

Rudele barbatului cred ca bautura i-a venit de hac acestuia. Ametit de alcool, barbatul a cazut pe strada iar lovitura i-a fost, probabil, fatala. Politistii criminalisti fac acum cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Buzau in vederea necropsiei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>