Menu

Sport
REZULTATE MERITORII

vlcsnap-2015-01-28-15h29m46s121O medalie de aur, doua de argint si una de bronz. Sunt rezultatele excelente obtinute de ramnicenii Elena Carstea si Marius Rusu in cadrul primei etape rezervate juniorilor 3 a Campionatului National de Atletism, desfasurat in Bucuresti. La competitie au participat nu mai putin de 225 de atleti, care au reprezentat 47 de cluburi din tara.

Prima etapa a juniorilor trei din cadrul Campionatului National de Atletism a avut loc in zilele de 24 si 25 ianuarie. Competitia, a fost gazduita de sala de atletism din cadrul Complexului sportive „Lia Manoliu”. In cadrul acesteia au participat 225 de atleți , 99 la feminin și 126 la masculin, reprezentând 47 de cluburi din tara. Ramnicu Sarat a fost reprezentat la competitie de Elena Carstea si Marius Rusu, legitimati la gruparile sportive CSS, respectiv CSM, din localitate. Cei doi atleti au participat atat la proba de 1500 de metri, cat si la cea de 3000 de metri. La prima proba Marius Rusu a devenit vicecampion cu un timp de 4 minute si 37 de secunde, iar Elena Carstea s-a clasat pe locul trei, cu un timp de 5 minute si 18 secunde. La cea de-a doua proba, cea de 3000 de metri, Elena Carstea a obtinut medalia de aur, cu un timp de 11 minute si 31 de secunde. Marius Rusu in schimb si-a adjudecat cea de-a doua pozitie in clasament la aceasta proba, cu un timp de 10 minute si 7 secunde.

Pentru atleti urmeaza o noua competitie la sfarsitul acestei saptamani: etapa a doua rezervata juniorilori 2 cadeti din cadrul Campionatului National de Atletism. Ramnicu Sarat va fi reprezentat de Andreea Purcaru si, din nou, de Marius Rusu. Competitia se va desfasura tot la sala de atletism din cadrul Complexului sportiv „Lia Manoliu”, din Bucuresti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>