Menu

Social
CĂŢEL ÎN RAFT

Un cățel îndrăzneț a fost, pentru câteva minute bune, în centrul atenției numeroșilor clienți care se aflau luni seară la cumpărături într-un supermarket din orașul Buzău. Atras de mirosul lactatelor, „blănosul” s-a strecurat printre bidoanele de iaurt și lapte unde a fost observat de câțiva copii.

Amuzați de scena neobișnuită, clienții au filmat cu telefoanele mobile și au postat clipurile pe Facebook. Câinele a stat în raftul de lactate preț de câteva minute, spre deliciul copiilor aflați la acea oră în supermarket. Maidanezul ajuns, nu se știe cum, în supermarketul buzoian nu a apucat să guste din bunătățile din jurul său, fiind deranjat repede de personalul magazinului. A fost dat afară de agentul de pază, căruia nu-i venea probabil să creadă că-i fusese păcălită vigilența de un cățel speriat.

Reprezentanții magazinului au curățat apoi raftul în care se cuibărise patrupedul temerar.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>