Menu

Sport
VICTORIE CLARĂ

SCM Gloria Buzău defilează în liga a doua de handbal feminin.  Formația buzoiană a obținut nouă victorii din tot atâtea meciuri disputate. Ultima echipă învinsă de handbalistele din Buzău este Spartac Bucureşti. Gruparea din Capitală a pierdut la 12 goluri diferență meciul jucat duminică în Sala Sporturilor din Buzău.

Elevele lui Romeo Ilie s-au impus din nou de o manieră categorică, la o diferenţă care nu lasă loc de interpretări. Astfel, după cele 60 de minute de joc, formația buzoiană a câștigat cu  26-14 partida cu Spartac București. Roxana Tabarcea, cu 6 goluri, a fost principala marcatoare. Anca Ionescu şi Alina Horjea și-au recut și ele numele pe lista marcatoarelor, fiecare cu câte 5 reuşite. SCM Gloria Buzau continuă să rămână singura echipă din serie cu punctaj maxim în 9 etape jucate din 10 şi ocupă locul 2, la egalitate cu Neptun Constanţa, posesoarea unui golaveraj mai bun, dar şi a unui meci în plus.

În etapa viitoare, una intermediară, SCM Gloria va juca miercuri după-amiază, în deplasare, cu formația Şcoala nr. 181 Bucureşti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>