Menu

Sport
MECIUL DECISIV

Cătălin Golofca va avea şansa relansării carierei la FCSB în meciul cu Viktoria Plzen, din Europa League. În funcţie de rezultatul partidei cu cehii, Becali va lua o decizie în ceea ce îl priveşte.

Trimis la echipa a doua, Cătălin Golofca părea să fi ajuns la capătul răbdării. S-a vorbit deja în repetate rânduri că fotbalistul de 27 de ani i-a contactat deja pe oficialii fostului său club, FC Botoşani, cărora le-a cerut să îl transfere în pauza de iarnă. Totuşi, mijlocaşul ar putea avea o şansă nesperată de a rămâne sub comanda lui Dică. Tehnicianul vrea să îi dea o nouă şansă, săptămâna viitoare, în deplasarea cu Plzen. FCSB e deja calificată în primăvara europeană, iar un rezultat pozitiv în Cehia i-ar asigura şi matematic primul loc în grupă. În funcţie de rezultatul acelei confruntări, Gigi va decide viitorul fotbalistului. Roş-albaştrii au achiziţionat 40% din drepturile federative ale jucătorului în schimbul a 400.000 de euro, în luna august, dar Golofca nu a reuşit să se impună. Pe lângă o concurenţă puternică, fotbalistul plăteşte şi din cauza vieţii extrasportive, care l-a determinat pe Dică să-l excludă din lot şi să-l trimită la echipa a doua, care evoluează în liga a treia.

După ce a marcat 3 goluri în patru meciuri la FC Botoşani în startul sezonului, Cătălin Golofca nu a reuşit să puncteze în 10 apariţii pentru FCSB, în toate competiţiile.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>