Menu

Social
TUNȘI DE DIRIGINTĂ, ÎN CLASĂ

Doi elevi de clasa a șaptea, de la un liceu din Ploiești au fost tunși, pe motiv au părul cu 10 centimetri mai lung față de cât prevede regulamentul. Totul s-a întâmplat în sala de clasă, sub privirile colegilor amuzați, iar cea care a făcut gestul este chiar diriginta, profesor de matematică la clasă. După întâmplare, copiii au mers acasă și au povestit totul părinților. Revoltați aceștia au cerut socoteală instituției de învățământ. Este anchetă acum, iar profesoara riscă nu mai fie dirigintă la clasă.

Este marturia tatalui unuia dintre elevii din Colegiul National Alexandru Ioan Cuza din Ploiesti, tunsi de catre diriginta pentru ca avea lungimea parului mai mare decat prevede regulamentul. Fapta pe care omul o considera drept neconstitutionala. Veche in sensul in care parintii au mai avut discutii pe tema aceasta cu diriginta si in alte situatii. Dar au crezut ca problema este lamurita. In timp ce parintii acuza, cadrul didactic se apara.

Conducerea colegiului aduce in atentie si regulamentul de ordine interioara pe care elevii ar trebui sa il respecte,  dar chiar si asa nu este de acord cu atitudinea dirigintei de la clasa a saptea. Cazul a fost facut public si pe o retea de socializare de catre un deputat. Internautii au reactionat si au catalogat acest gest ca fiind unul incalificabil.. Si Inspectoratul Scolar Judetean Prahova asteapta acum ancheta consiliului de administratie al liceului.

Profesoara asteapta acum decizia superiorilor. I-ar putea fi retras dreptul de a mai fi diriginta la clasa.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>