Menu

Social
SCANDAL PE UN TEREN

vlcsnap-2015-01-28-20h33m28s66Scandal de pomina astazi in apropierea Garii din Rm. Sarat. Motivul il reprezinta un teren, care a apartinut initial SNCFR, si care, ulterior, a fost vandut la doua persoane. Proprietarii s-au certat ca la usa cortului, timp de aproape trei ore, intrucat unul dintre ei a vrut sa demoleze constructiile celuilalt.

Doamna din imagini este proprietara unuia dintre chioscurile situate chiar in spatele garii din Rm. Sarat. Femeia este revoltata pentru ca astazi un utilaj a fost chemat sa-i demoleze constructia, care sustine ea, este ridicata pe un teren de 81 de metri patrati pe care l-a cumparat prin licitatie.

La numai cateva luni, dupa ce a cumparat terenul, femeia a primit o notificare din partea SNCFR, prin care era instiintata ca o persoana detine in zona 680 de metri patrati, suprafata care include si terenul ei de 81,6 metri patrati.
Femeia se judeca acum cu celalalt proprietar pentru terenul de peste 80 de metri patrati detinut in comun. Astazi, Adrian Tușinschi, cel care a cumparat parcela de teren de 680 de metri patrati, pe care se afla si cele doua chioscuri comerciale a venit sa le demoleze. Barbatul sustine ca are un titlu de proprietate, care arata ca terenul este al lui, si o hotarare definitiva de la Tribunalul Buzau, prin care a fost pus in posesie.Barbatul mai spune ca cele doua proprietare au avut la dispozitie 3 termene pentru a elibera terenul, insa nu le-au respectat. Femeile care detin chioscurile s-au opus demolarii acestora, pentru ca la fata locului nu era prezent un executor judecatoresc. Pentru aplanarea conflictului au fost chemati jandarmi, politisti si agenti locali.In momentul, in care o firma a vrut sa demoleze constructiile, femeile s-au opus. Adrian Tusinschi a sesizat Politia si a fost indrumat sa faca o plangere penala, in care sa mentioneze ca nu este lasat sa intre pe proprietatea sa. Chioscurile ar urma sa fie demolate maine in prezenta unui executor judecatoresc.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>