Menu

Social
INCENDIU LA MALL

A fost panică la un mall din Constanța. Zeci de oameni au fost evacuați după ce clădirea a fost inundată cu fum. Magazinele erau închise, însă în cinematograful situat la etajul 1 rula un film și 200 de oameni se aflau în sală. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Un pompier de la serviciul privat al mall-ului s-a rănit la mână în timpul intervenției, însă după ce a primit primul ajutor și-a continuat intervenția. Astăzi pompierii militari, politisti dar și reprezentanții mall-ului vor încerca să afle de la ce a pornit incendiul dar și la cât se ridică valoarea pagubelor.

Era putin trecut de ora 22 cand la mall-ul situat in centrul orasului s-a dat alarma. Imediat zeci de pompieri si mai multe ambulante au fost trimise in zona. Cladirea a fost inundata cu fum si 200 de tineri aflati in cinematograful de la etaj dar si angajati, au fost evacuati rand pe rand. A fost mobilizare generala si chiar daca nu s-a pus problema activarii planului rosu, zeci de medici si ambulante au fost trimise la interventie. Un pompier de la serviciul privat de interventie rapida al mall-ului s-a ranit  si a avut nevoie de ingrijiri.

Dupa aproape o ora si jumatate incendiul a fost lichidat. Astazi pompierii militari, politistii dar si reprezentantii mall-ului vor incerca sa afle cu exactitate de la ce a pornit incendiul dar si la cat se ridica valoare pagubelor. Reprezentantii ISU spun ca atat mall-ul,  cat si magazinul unde a fost localizat incendiul aveau autorizatie de la pompieri,  iar sistemele de desfumare cât și cele de avertizare sonora au funcționat corespunzător.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>