Menu

Social
MASURA ZADARNICA

vlcsnap-2015-01-29-13h35m21s78Consiliul Local Braila a decis astazi sa accepte plata taxei de salubritate fara penalitati si in luna februarie. Asta dupa ce sute de braileni pierd zilnic ore in sir la cozile formate in fata Administratiei Financiare, pentru a-si achita aceasta taxa. Ei spun ca masura luata de administratia locala nu-i incalzeste cu nimic, pentru ca nu va reduce aglomeratia din fata ghiseelor de la Fisc.

De la inceputul anului, primarul Brailei a primit numeroase reclamatii cu privire la aglomeratia de la ghiseele Administratiei Financiare si la faptul ca oamenii stau in frig, in strada, cu orele, ca sa depuna documentele pentru noua taxa de salubritate. Dupa ce initial i-a amenintat pe cetateni ca daca nu platesc pana la finele lui ianuarie, vor fi penalizati, astazi, edilul-sef a propus in sedinta Consiliului Local sa se prelungeasca termenul limita pentru achitarea taxei.

Cetatenii care stau zi de zi la coada, in strada, pentru plata taxei de salubritate, spun ca nu-i mai incalzeste cu nimic aceasta amanare venita in ceasul al 12-lea. Primarul considera insa ca tot brailenii sunt vinovati de situatia creata, fiindca daca ar fi depus documentele si ar fi achitat taxa in decembrie, acum nu mai erau obligati sa stea la rand cu orele.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>