Menu

Social
EXPLOZIE URMATĂ DE INCENDIU

O butelie defectă sau lăsată nesupravegheată a produs o explozie care a afectat două etaje ale unui bloc din Constanța. Din fericire, proprietarul apartamentului nu era acasă : în grabă să plece la serviciu a lăsat și cheile în ușă și ușa descuiată iar asta i-a ajutat pe vecini și pompieri ca să intre mai repede în locuința cuprinsă de flăcări. Explozia s-a auzit de la câteva blocuri distanță,  iar flăcările i-au înspăimântat pe locatari care au părăsit blocul în fugă.

Valvataia care a cuprins apartamentul a transformat locuinta intr-un rug de foc: imaginile cu limbile portocalii iesind prin toate ferestrele la ultimul etaj i-au inspaimantat pe locatarii care abia isi reveneau din socul exploziei initiale. Oamenii ingroziti s-au adunat pe strada , fugind dincolo de masinile de popmieri chemate in urgenta. Pompierii au ajuns in cateva clipe la etajul 4 si au intrat usor in casa. Din fericire, apartamentul era descuiat iar echipelor de interventie nu le-a fost greu sa intre cu furtunele cu apa. Locuinta ardea ca o tortza si a fost nevoie de sute de litri de apa pentru ca focul sa fie inabusit si apoi stins definitiv.

In cele din urma, Incendiul a fost lichidat, pompierii urmând a stabili care au fost cauzele producerii acestuia. Nu au fost înregistrate victime. Se pare ca butelia ar scapat gaze producand o acumulare exploziva, iar scanteia care a detonat explozia a fst produsa de o sursa electrica, cel mai probabil,  soneria de la intrare.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>