Menu

Social
FESTIN DE ZIUA NAȚIONALĂ

Autoritatile buzoiene se pregătesc intens pentru Ziua Naţională. Nu mai puţin de 3.000 de porţii de fasole vor fi pregătite pentru buzoienii care vor sărbători Ziua Naţională în Parcul Crâng, alături de artiştii Centrului de Cultură şi Artă. De asemenea, meniul de sărbătoare va conţine desert dar şi vin fiert.

De Ziua Naţională a României, Consiliul Judeţean Buzău va oganiza în Parcul Crâng un adevărat festin. Buzoienii care vor să participe la manifestările organizate pe Bulevardul Nicolae Bălcescu de 1 Decembrie, trebuie să ştie că petrecerea din Parcul Crâng va avea loc imediat după parada militară. Autoritatile buzoiene vor pregăti 3.000 de porţii de fasole: 2.500 cu ciolan afumat şi 500 de post. De asemenea, meniul va cuprinde plăcintă cu brânză sau cu mere şi vin fiert. Preţul plătit de Consiliul Judeţean pentru un meniu de 1 Decembrie este de 14 lei, cu 4 lei mai puţin decât anul trecut.

Ca în fiecare an, pe scena amplasată în Parcul Crâng vor urca artişti consacraţi de muzică populară, care îi vor invita pe buzoieni la dans şi voie bună.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>