Menu

Social
CELE MAI BUNE FIRME, PREMIATE

Cele mai bune firme din județul Buzău au fost premiate ieri pentru performanțele economice obținute în anul 2016. Printre firmele laureate în cadrul “Topului Firmelor buzoiene” s-au numărat și TV SAT 2002, FIBER NET și RADIO ON AIR, care au obținut locul 1 la categoria întreprinderi mici și mijlocii, dar și diplome de excelență și trofee pentru activitatea desfășurată în ultimii cinci ani.

Ediția cu numărul 24 a “Topului Firmelor buzoiene”, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău a fost gazduita, ieri seară, de un restaurant din municipiul Buzău In cadrul festivitatii, cele mai bune firme din Buzău au fost premiate pentru performanțele economice din 2016.

Printre firmele castigatoare s-au numărat si cele din Grupul Media TV SAT. Astfel, societatea FIBER NET SRL a obținut locul I la categoria „Întreprinderi mijlocii”, domeniul “Activități de telecomunicații prin rețelele de cablu”. De asemenea, societatea TV SAT 2002 s-a clasat pe locul I la categoria Întreprinderi mici, domeniul “Activități de difuzare a programelor de televiziune”, în timp de RADIO ON AIR a ocupat locul I la categoria microînreprinderi, domeniul “Activități de difuzare a programelor de radio”.

Distincțiile, bazate pe rezultatele obținute de cele trei societăți în anul 2016, demonstrează încă o dată profesionalismul firmelor din cadrul Grup Media TV SAT în ceea ce privește furnizarea serviciilor de cablu, internet, televiziune și radio în județul Buzău. Reprezentanții celor trei societăți au primit din partea organizatorilor și diplome de excelență pentru activitatea desfășurată în ultimii cinci ani. La ediţia din acest an a Topului firmelor buzoiene au fost prezenti peste 300 de reprezentanți ai societăților comerciale din județ.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>