Menu

Social
AU SĂRBĂTORIT TOAMNA

Dovleceii, frunzulițele, legumele, fructele toamnei și personajele din povești și-au dat întâlnire, astăzi, la o grădinița din Buzău, pentru a sărbători „Carnavalul toamnei”. Costumele îmbrăcate de copii, care de care mai hazlii, dar și spectacolele puse în scenă de prichindei au reușit să creeze o atmosferă de poveste, în armonii de toamnă.

O explozie de voie buna a invadat astazi toate incaperile Gradinitei cu Program prelungit Nr. 3 din municipiul Buzău. Printre frunze, dovlecei sculptati si o atmosferă de basm, zeci de copii au fost protagoniștii „Carnavalului Toamnei”. Deghizati in zâne si printi dovlecei sau alte frunte de toamnă, micutii au realizat un adevarat spectacol prin care și-au luat „La revedere” de la toamnă. La finalul carnavalului, cei mici au impresionat printr-o inedita paradă a costumelor de toamnă.

Serbarea si-a propus sa-i invete pe micuți să se bucure de toamnă, de roadele ei, dar și să fie competitivi, prin creațiile vestimentare realizate împreună cu părinții.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>