Menu

Social
ȘOFER AGRESIV, ÎN TRAFIC

Violenţă şi înjurături în trafic, în plin centrul Capitalei. Un bucureştean s-a ales cu parbrizul spart, pentru că nu i-a lăsat drum liber unui alt şofer. Poliţiştii de la Secţia 9 din Bucureşti fac anchetă, după ce păgubitul a depus plângere, iar șoferul agresiv este cercetat pentru distrugere.

Incidentul a avut loc zilele trecute, în Bucureşti,  iar imaginile care au suprins evenimentul au fost postate pe Facebook. Din filmare reiese că din cauza unei neînţelegeri privind banda de mers pe care se deplasau, unul din şoferi a coborât din maşină, l-a agresat verbal pe celălat, după care i-a lovit parbrizul cu pumnul. Soferul pagubit, un tanar de 22 de ani, a sesizat incidentul la politie chiar in aceeasi zi.  În urma verificărilor desfăşurate poliţisti a fost identificat bărbatul în cauză, în vârstă de 55 de ani, în prezent fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Acesta este cel de-al doilea incident de acest fel petrecut in trafic, dupa ce la inceputul saptamanii trecute soferul unei autoutilitare care mergea pe contrasens a sarit la bataie cu o ranga pentru ca un alt participant la trafic nu i-a permis sa intre în depasire.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>