Menu

Social
O NOUĂ SEARĂ DE PROTESTE

La Constanța a fost o nouă seară de proteste. Oamenii care au ieşit pe străzile din oraș s-au oprit în faţa Prefecturii, după ce au mărșăluit pe la gară, pe Bulevardul Ferdinand și pe Bulevardul Tomis. Pe parcursul marşului, constănțenii au scandat sloganuri antiguvernamentale și anti PSD.

Pe pancartele constănțenilor s-au putut citi mesaje precum ”Demisia PSDRAGNEA”, ”Ziua și noptea ca hoții”, ”Cod roșu! Opriți dezastrul!” sau ”România, trezește-te!”. De altfel, PNL a depus la Parlament moţiunea de cenzură ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, prin care vor să demită Guvernul Tudose.

Documentul  a fost citit ieri in Parlament, urmand ca data dezbaterii şi votului moţiunii de cenzură să fie stabilite miercuri, într-o nouă şedinţă a Birourilor Permanente Reunite. Pentru ca motiunea sa treaca este nevoie de 233 de voturi.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>