Menu

Social
SANGE PENTRU SALVAREA UNOR VIETI

vlcsnap-2015-01-29-15h05m37s223Starea deputatului Sorin Teju și a soției acestuia, răniți grav într-un cumplit accident petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, rămâne critică. Așa că astăzi, rude, colegi și cunoscuți au mers la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge pentru cei doi, dar și pentru cealaltă familie care se afla în mașina.

A fost aglomerație astăzi la Centrul de Transfuzii din Ploiești. Zeci de persoane din Vălenii de Munte, dar și din Drajna și Ploiești, au venit să doneze sânge pentru victimele accidentului de circulație de vineri seară de la Lipănești, în care a fost implicată familia deputatului Sorin Teju. Atât el câ și soția acestuia sunt internați la spitalul Floreasca din capitala. Dacă starea deputatului este oarecum stabilă, în ciuda multiplelor fracturi suferite la nivelul bazinului și a picioarelor, soția acestuia este tot în comă profundă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire.

Vinerea trecuta, mașina Camerei Deputaților, condusă de sorin Teju, se deplasa de la Vălenii de Munte catre Ploiești. În localitatea Lipănești, autoturismul, în care se afla și soția deputatului dar și alte două persoane, a fost izbit frontal de o mașină care a pătruns pe contrasens. In urma impactului, cinci persoane au fost rănite grav iar o alta a murit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>