Menu

Social
NU RENUNȚĂ LA PROTESTE

Angajații Agențiilor de Plăți și Intervenție în Agricultură nu renunță la proteste. La Buzău, funcționarii de la APIA au ieşit și astăzi, pentru o jumătate de oră, să protesteze în fața instituţiei, nemulțumiți de legea salarizării și modificarea codului fiscal. Săptămâna viitoare, pe 29 noiembrie, reprezentanții APIA vor organiza un un miting de amploare în fața Guvernului.

Din 16 noiembrie, angajaţii APIA din mai multe judeţe din ţară au întrerupt lucrul, zilnic, în semn de protest faţă de perspectiva scăderii salariilor de la 1 ianuarie. La Buzău, functionarii Agenției de Plăți și Intervenție in Agricultura   au oprit si astazi lucrul, pentru o jumătate de oră, și au protestat față de legea salarizării și modificarea codului fiscal. Pe 29 noiembrie, reprezentantii APIA vor organiza un miting de aploare în fața Guvernului, la care sunt așteptați 1.000 de  sindicaliști.

Angajații APIA sunt nemulțumiți că veniturile lor vor scădea considerabil, de la 1 ianuarie, cu sume cuprinse între 700 și 2800 de lei.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>