Menu

Sport
ELIMINATE DIN CUPĂ

Formația feminină de fotbal, Atletic Club Onix Rm. Sărat, a fost eliminată din Cupa României. În faza a două a competiției, desfășurată ieri, râmnicencele au fost învinse cu scorul de 4-1 de ocupanta primei poziții în Liga a II-a de fotbal feminin, Universitatea Galați. Fotbalistele de la Rm. Sărat au avut, totuși, un parcurs bun în Liga a II-a, ocupând la finalul turului poziția a treia în clasament.

Partida dintre Atletic Club Onix si Universitatea Galati, în faza a doua a Cupei României a avut loc, ieri, la baza sportiva ,,Onix,, din cadrul complexului Bella Italia din Rm Sarat. Echipa galateana, ocupanta primei poziții în Liga a II-a de fotbal feminin, s-a impus cu scorul de 4-1, in fata ramnicencelor. Rezultatul ar fi putut fi altul daca la 0-0 și 1-1, fotbalistele de la Rm. Sarat ar fi valorificat ocaziile create și dacă la 1-3 nu ar fi ratat penalty-ul obținut.

Acesta a fost jocul care a incheiat practic aventura de toamnă, în Liga a II-a, a fetelor de la Atletic Club Onix. Rezultatele obținute, 4 victorii, 1 egal și două înfrângeri, le-au asigurat poziția a treia în clasament la finalul turului, din cele 8 echipe participante.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>