Menu

Social
DUMINICA PROTESTELOR

Au fost din nou proteste aseară, în capitală, dar și în alte aproape 100 de orașe din țară. Miilor de români nemulțumiți de situația din țară, li s-au alăturat de data aceasta și membrii principalelor federații sindicale. La Constanţa, aproape 1.000 de persoane au fost prezente la manifestaţia prin care s-a cerut retragerea legilor Justiţiei. Oamenii s-au adunat în fața Prefecturii începând cu ora 18.00 și apoi, o oră mai târziu au plecat în marș pe principalele bulevarde ale orașului.

Modificările legilor justiţiei, teama că din ianuarie salariile vor scădea din cauza trecerii contribuţiilor sociale de la angajator la angajat şi traiul tot mai greu, de la o zi la alta, din cauza scumpirilor i-au scos din nou pe români în stradă. Protestatarii au cerut în stradă retragerea legilor Justiţiei şi legile de modificare a codurilor penale şi demisia preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului.

În faţa sediul PSD de pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu protestatarii au scandat slogane anti partid apoi, pe acelaşi traseu, s-au întors la Prefectură.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>