Menu

Social
ACCIDENT DIN NEATENȚIE

Accident grav, duminică dimineaţă, într-o intersecție din municipiul Buzău. Trei maşini au fost implicate în evenimentul rutier în urma căruia o persoană a rămas încarcerată. Momentul impactului violent a fost surprins de camera de supraveghere a unei societăți comerciale din zonă. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Un conducător auto în vârstă de 56 de ani, care circula pe o stradă lăturalnică din municipiul Buzau, a ignorat indicatorul oprire de la intersecţia cu strada principală, a încetinit dar nu a oprit şi a virat stânga. În acel moment, un VW Passat care circula cu viteză l-a lovit în plin. În urma izbiturii puternice, autoturismul de culoare neagră a lovit un al treilea vehicul parcat lângă bordură. Şoferul din autoturismul de culoare roşie a fost scos de pompieri dintre fiarele maşinii şi transportat la spital. Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic si rezultatele au fost negative.  În urma evenimentului, traficul a fost oprit în zonă 30 de minute. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sunt cercetaţi însă ambii şoferi, unul pentru că nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire iar celălalt pentru depăşirea limitării de viteză, în zona respectivă fiind de 40 de km/h.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>