Menu

Social
INVITAȚI ÎN MAGAZINE

În prag de sărbători vitrinele ne fac cu ochiul şi ne invită la cumpărături! La Rm Sărat, comercianții și-au decorat deja magazinele cu ornamente viu colorate, specifice Crăciunului. Pentru clienți, atmosfera creată de decorațiuni este încântătoare, iar mulți dintre ei chiar cumpără produsele care le fură privirea.

Multe magazine, din Rm Sarat, au imbracat deja haine de sarbatoare, iar vitrinele stralucesc impodobite cu ornamente multicolare si brazi incarcati. Cumparatorii simt si ei atmosfera de sarbatoare si trec pragul magazinelor atrasi de produsele incantatoare. Putini sunt cei care pleaca fara a-si cumpara ornamente sau aranajamente de sarbatoare, pe care le vor pune pe masa de Craciun sau le vor oferi cadou.

Specialistii considera ca ornamentele de Craciun din magazine sunt benefice pentru starea de spirit a cumparatorilor. O stiu si vanzatorii, care mizeaza pe pofta de cumparaturi a clientilor in preajma sarbatorilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>