Menu

Social
1 DECEMBRIE FĂRĂ FASOLE

Ziua României va fi sărbătorită și la Rm. Sărat, însă fără tradiționala fasole cu cârnați. Autoritățile au luat această decizie, pentru că în perioada 9-10 decembrie, în fața Primăriei, va fi organizat un târg de obiceiuri și tradiții de Crăciun, în cadrul căruia râmnicenii vor putea servi unele bunătăți. Pe 1 decembrie, elevii și tinerii sunt așteptați la marșul râmnicenilor. De asemenea, în jurul prânzului în Parcul Central va fi organizat un spectacol folcloric, iar după-amiază este programată deschiderea patinoarului.

De ziua Romaniei, elevi si tinerii din Rm. Sarat sunt invitati sa participe la marsul, devenit deja o traditie. Inarmati cu stegulete, pancarte, dar si tricolore imense acestia se vor intalni in centrul orasului, iar apoi vor pleca spre Primarie, institutie in fata careia se vor prinde intr-o hora a unirii. Si elevii de la Centrul Cultural pregatesc un program special pentru ziua de 1 decembrie.

In acest an, De Ziua Nationala a Romaniei, ramnicenii nu vor mai servi traditionala fasole cu carnati. Autoritatile spera ca oamenii sa vina in numar mare la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei mai ales ca vineri este zi libera pentru cei mai multi dintre acestia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>