Menu

Social
PRIMA ZĂPADĂ

Noaptea trecută a adus primii fulgi de zăpadă nu doar în zonele de munte din județul Buzău, ci și la deal. În localitatea Pleșești, situată în apropierea municipiului Rm. Sărat, vântul puternic a spulberat zăpada, însă pentru că ninsoarea nu a fost din abundență, nu au apărut probleme. Vremea rea nu i-a prins pe picior greșit pe localnici, pentru și-au făcut din timp provizii de lemne pentru iarnă.

In localitatea buzoiana Plesesti prima zapada a inceput sa cada noaptea trecuta, iar fulgii au continuat sa cada si astazi. Din cauza vantului puternic nu a nins ca in povesti, iar omatul a fost spulberat. Chiar si asa, pana dimineata, in curtile localnicilor, dar si pe ulite, s-a asezat un strat de nea de cativa centimetri. Zapada de noaptea trecuta nu a creat probleme oamenilor.

Satenii spun ca nu se tem de frig si zapada pentru ca si-au facut suficiente provizii de lemne. Cei care au masini si le-au echipat deja cu anvelope de iarna. Si autoritatile din comuna buzoiana Podgoria, de care apartine localitatea Plesesti sunt pregatite sa intervina in orice moment la deszapezirea drumurilor. Primaria a semnat deja un contract cu o firma specializata.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>