Menu

Social
MINIVACANȚA DE 1 DECEMBRIE

Minivacanța de 1 Decembrie se apropie, iar românii și-au făcut deja rezervări, pentru a petrece câteva zile de neuitat! Oamenii au profitat de ofertele variate ale agențiilor de turism, cele mai solicitate pachete fiind cele pentru stațiunile de pe Valea Prahovei. Sunt și persoane, care vor petrece Ziua României, chiar în orașul în care a avut loc Marea Unirea, Alba Iulia.

Agentiile de turism din Rm. Sarat au pregatit inca de la inceputul toamnei pachetele turistice pentru cei care vor sa plece in minivacanta de 1 Decembrie. Cele mai tentante sunt sejururile in statiunile de pe Valea Prahovei, mai ales ca in unele sezonul de iarna s-a deschis deja. Atragatoare sunt si pachetele la pensiunile din Alba Iulia si imprejurimi. Incantati de oferta variata, multi turisti si-au facut deja rezervari. Sunt insa si persoane, care din cauza bugetului redus, vor petrece ziua de 1 Decembrie acasa.

Ramane de vazut daca vremea le va permite romanilor sa aiba o minivacanta de 1 Decembrie pe placul lor. Potrivit meteorologilor, vineri, 1 decembrie, pe perioada desfășurării paradei de Ziua Națională vremea va fi bună în București, dar la Alba Iulia sunt șanse mari să plouă. Totodată, cei care își vor petrece minivacanța la munte vor avea cel mai probabil parte de ninsori.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>