Menu

Social
HOȚI DE MAȘINI AUTOHTONE

Pentru hoții din Năvodari, mașinile scumpe nu mai par reprezinte o tentație. Mai nou s-au reprofilat pe cele autohtone. Polițiștii constănțeni încearcă dea de urma unor indivizi care noaptea trecută au spart mai multe autoturisme din care au furat bunuri și documente. Un consilier local din Năvodari s-a numărat printre ghinioniști.

Una dintre spargeri a fost surprinsa de camerele video aflate in zona. Pe imagini se vede cum un individ cu cagula pe cap se apropie de o mașină, forțează portiera și pătrunde în interior. Apoi apar alți doi barbati, si ei cu fețele acoperite  și încep să răscolescă prin autoturism. In cele din urma inchid portierele si dispar.  Pana in acest moment la sediul politiei din Constanta s-au inregistrat 6 reclamatii,  insa localnicii sustin ca ar fi vorba de mult mai multe masini sparte.

Politistii au declansat o ancheta si fac cercetari pentru identificarea celor trei indivizi precum si evaluarea pagubelor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>